Logo
Afdeling

Vig

Hold møde med os efter aftale i Vig

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Sparekassens tre afdelinger i Nykøbing, Vig og Asnæs har et etableret egnsfællesskab i Odsherred med én fælles ledelse. Det betyder, at vi i endnu højere grad har mulighed for at tilpasse vores tilbud til dine behov og ønsker. Derudover kan vi tilbyde dig mere fleksibel og nærværende rådgivning og hurtigere ekspedition, da du som kunde i Odsherred kan få hjælp og rådgivning i alle tre filialer alt efter, hvad der passer dig. Vær dog opmærksom på, at vi kun holder åbent i Vig efter aftale.

Hos os får du en personlig og lokalkendt rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer eller via mail.

Din rådgiver står klar til at hjælpe dig med alt lige fra hverdagsøkonomi og boliglån til investering og pension, og rådgivningen tager altid udgangspunkt i din situation, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har et spørgsmål, brug for et godt råd eller vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi. Du kan også kigge forbi filialerne i Asnæs eller Nykøbing, hvor vi holder åbent alle hverdage, eller at aftale at holde et møde med os i vores lokaler på Vig Hovedgade.

Benyt vores døgnåbne lobby i Vig
I vores lobby i Vig kan du benytte hæveautomaten i tørvejr, og når det passer dig. Lobbyen er nemlig døgnåben, og her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Du kommer ind i lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

MandagEfter aftale
TirsdagEfter aftale
OnsdagEfter aftale
TorsdagEfter aftale
FredagEfter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Michelle Ejdal Omdal, Filialdirektør
Peter Holme Jensen, Private Banking rådgiver
Thomas Elkjær, Private Banking rådgiver
Maria Mitsopoulos, Formuerådgiver