Logo
Afdeling

Sorø

Din lokale sparekasse i Sorø

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Ikke langt fra Sorø Akademi og Sorø Sø finder du Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Sorø Kommune. Her sidder et hold af lokalkendte og kompetente rådgivere klar til at hjælpe dig med din økonomi - uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Få en personlig og lokalkendt rådgiver
I Sorø tager vi os god tid til at forstå dine ønsker og behov, og du får altid en personlig rådgiver, som er til at få fat i. Vi sætter en ære i at være en bank, som yder rådgivning i øjenhøjde om alt fra boligfinansiering, formueforvaltning og investering til pension og forsikring.

En bank, der engagerer sig i lokalområdet
Hos Sparekassen Sjælland-Fyn i Sorø værner vi om byens og borgernes udvikling, og vi har særligt fokus på talentudvikling og uddannelse - fx bidrager vi med gæsteundervisning på byens folkeskoler og Sorø Akademi. Vi har også lokale samarbejdspartnere, og vi arbejder aktivt for at være en del af byens kultur- og foreningsliv. Vores mission er nemlig at gøre Sorø til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

I Sparekassen Sjælland-Fyn kender vi vores kunder, og de kender os - når folk går forbi filialens vinduer, hilser vi på hinanden. Den slags fællesskab findes kun, fordi vi er lokalt til stede i Sorø og aktivt tager del i lokalsamfundet.

Besøg vores døgnåbne lobby med hæveautomat i Sorø
I vores lobby i Sorø kan du i tørvejr døgnet rundt hæve og indsætte danske kroner og Euro i hæveautomaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Bliv kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn
Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi Storgade 26 A i Sorø til en snak om, hvad vi kan tilbyde dig og din økonomi.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Allan Darling, Kunderådgiver
Ditte Melgaard, Kunderådgiver
Irene Rasmussen, Kunderådgiver
Susanne Dueholm, Kunderådgiver
Tommy Lauth, Formuerådgiver