Logo
Afdeling

Slagelse

Din lokale bank i Slagelse

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

På Schweizerpladsen 6 i Slagelse finder du en af Sparekassen Sjælland-Fyns største filialer. Her møder du et hold af engagerede og kompetente rådgivere, som løser en lang række finansielle opgaver for både privatkunder og erhvervskunder. Tilgængelighed, beslutningsdygtighed og hurtige tilbagemeldinger er nøgleord i vores bank.

Sparekassens afdeling i Slagelse er ét af vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

I Sparekassen Sjælland-Fyn tager vi os god tid til at lytte til vores kunder for at forstå deres ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent og engagerende rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Sparekassen Sjælland-Fyn ønsker at bidrage til at gøre Slagelse og opland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Det gør vi blandt andet gennem lokale partnerskaber med Slagelse Boldklub, Korsør Golfklub og Slagelse Idrætsråd.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Schweizerpladsen 6 i Slagelse til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Slagelse
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Lars-Erik Madsen, Filialdirektør
Trine Nybo, Souschef
Anders Duus Rossing, Kunderådgiver
Hanne Bundgaard, Kunderådgiver
Henning Peter Hansen, Kunderådgiver
Karina Rasmussen, Kunderådgiver
Lisbet Møller, Kunderådgiver
Maria Lærke Schiøtt, Kunderådgiver - Private Banking
Mia Rasmussen, Kunderådgiver
Tina Jørgensen, Kunderådgiver - Private Banking
Vickie Christensen, Kunderådgiver
Helle Buchvardt, Private Banking rådgiver
Vivi Korup, Formuerådgiver