Logo
Afdeling

Skælskør

Din lokale bank i Skælskør

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Du finder din lokale sparekasse på Algade 18 i hjertet af Skælskør. I afdelingen i Skælskør sidder et hold af kompetente og erfarne rådgivere klar til at give dig nærværende og personlig rådgivning. Sparekassen Sjælland-Fyn er byens eneste bank, og vi bliver i Skælskør.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får engageret og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

I filialen i Skælskør har vi en erfaren medarbejderstab, som vægter et imødekommende, venligt og humoristisk miljø højt.

Da vi har været til stede i Skælskør i rigtig mange år, banker vores hjerter for lokalområdet. Vi er derfor en aktiv spiller i lokalsamfundet vi bakker ofte op om gode lokale initiativer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Algade 18 i Skælskør til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Skælskør
I lobbyen kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomat. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Mette Pedersen, Filialdirektør
Glennie Andersen, Kunderådgiver
Henrik Tengberg, Kunderådgiver - Private Banking
Lars Faber, Kunderådgiver
Louisa Flyvholm, Kunderådgiver
Marie Aagaard, Kunderådgiver
Martin Bay Sørensen, Kunderådgiver
Helle Buchvardt, Private Banking rådgiver
Tommy Lauth, Formuerådgiver