Logo
Afdeling

Roskilde - Områdecenter

Din lokale sparekasse i Roskilde

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på både Roskilde Banegård og Roskilde Domkirke finder du din lokale sparekasse på Københavnsvej. Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Roskilde er solidt forankret i lokalområdet og er en aktiv medspiller i byens foreningsliv. Hos os møder du et stærkt hold af engagerede og nærværende rådgivere, der er klar til at give dig lidt mere, end du forventer - uanset om du er kunde i forvejen eller er på vej til at blive det.

Sparekassens afdeling i Roskilde er ét af vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at bidrage til at gøre Roskilde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

I filialen i Roskilde tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får nærværende og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov, og derfor finder vi løsninger, der er skræddersyet til dig, din familie eller din virksomhed. Vi kan rådgive dig om din økonomi uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Københavnsvej 77 i Roskilde til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby uden for åbningstid
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomater. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Nicholaj Dyrholm Frimann, Områdedirektør - Privat
Anders Ditzel Elnegaard, Kunderådgiver - Private Banking
Camilla Rytkønen, Kunderådgiver
Finn Wandahl Jensen, Kunderådgiver - Private Banking
Lone Fønss, Kunderådgiver
Lotte Grested Køppen, Kunderådgiver
Marianne Mundberg, Kundemedarbejder
Charlotte Stjernfelt, Formuerådgiver