Logo
Afdeling

Nyborg

Din lokale bank i Nyborg

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Nyborg tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du får en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi tager afsæt i din hverdag og dine ønsker og behov, når vi skal rådgive dig omkring din økonomi. Vi kan hjælpe dig med din økonomi uanset og du er privat- eller erhvervskunde, og vi kan rådgive dig om alt lige fra boligfinansiering og forsikring til investering og formueforvaltning.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har et spørgsmål, brug for et godt råd eller vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi. Du har også mulighed for at aftale et møde med os i vores lokaler på Dronningensvej 3 i Nyborg.

Benyt vores døgnåbne lobby i Nyborg
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

MandagEfter aftale
TirsdagEfter aftale
OnsdagEfter aftale
TorsdagEfter aftale
FredagEfter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Peter Hassø Andersen, Filialdirektør
Dorthe Jensen, Kunderådgiver
Henriette Liedicke, Kunderådgiver
Matilde Landtved, Kunderådgiver
Ulla Lebech, Kunderådgiver
Christina Ditlev Drud, Formuerådgiver