AFDELING

Frederiksværk

Din lokale bank i Frederiksværk

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
I din lokale sparekasse på Nørregade 27 i Frederiksværk giver vi dig kompetent og imødekommende rådgivning. Vi har et stort kendskab til lokalområdet, og vi vil gerne bidrage til at gøre Frederiksværk et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

I din lokale bank i Frederiksværk tager vi os tid til dig - både som privat- og erhvervskunde. Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har en personlig rådgiver, som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dit liv, din virksomhed, dine drømme og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Sparekassen Sjælland-Fyn har som den eneste bank etableret to nye filialer i Halsnæs Kommune - både i Hundested i december 2016 og i Frederiksværk i august 2017.

Benyt vores døgnåbne lobby i Frederiksværk
I vores døgnåbne lobby har du altid mulighed for at hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 13.00 - 16.00 eller efter aftale
  • Tirsdag 13.00 - 16.00 eller efter aftale
  • Onsdag 13.00 - 16.00 eller efter aftale
  • Torsdag 13.00 - 16.00 eller efter aftale
  • Fredag 13.00 - 16.00 eller efter aftale
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Irene Nielsen
Billede af Hanne Seistrup
Billede af Eva Strøh Mejer
Billede af Robin Lykkebo Lorentsen
Billede af Jette Brixtofte
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Pernille Rømer Hansen