AFDELING

Helsingør

Din lokale bank i Helsingør

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


På baggrund af den nuværende udvikling i smitten med coronavirus har vi valgt at lukke dørene til alle vores filialer. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores normale åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om vores tiltag som følge af corona
Tæt på Helsingør Færgeafgang finder du din lokale sparekasse på Stengade 62. Afdelingen i Helsingør er en af Sparekassen Sjælland-Fyns nyere filialer. I din lokale bank i Helsingør får du nærværende og kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dit liv, dine drømme og din økonomi. Vores lokalkendskab i Helsingør er stort, og vi vil gerne bidrage til at gøre Helsingør til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi afdelingen på Stengade 62 i Helsingør til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Helsingør mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag i tidsrummet 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Benyt vores døgnåbne lobby i Helsingør
I vores lobby kan du døgnet rundt bruge vores hæveautomat i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag Efter aftale
  • Tirsdag Efter aftale
  • Onsdag Efter aftale
  • Torsdag Efter aftale
  • Fredag Efter aftale
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Thomas Guldbæk
Billede af Jesper Dehn
Billede af Andrea Krohn Jensen
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Pernille Rømer Hansen