AFDELING

Skælskør

Din lokale bank i Skælskør

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


På baggrund af den nuværende udvikling i smitten med coronavirus har vi valgt at lukke dørene til alle vores filialer. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores normale åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om vores tiltag som følge af corona
Du finder din lokale sparekasse på Algade 18 i hjertet af Skælskør. I afdelingen i Skælskør sidder et hold af kompetente og erfarne rådgivere klar til at give dig nærværende og personlig rådgivning. Sparekassen Sjælland-Fyn er byens eneste bank, og vi bliver i Skælskør.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får engageret og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

I filialen i Skælskør har vi en erfaren medarbejderstab, som vægter et imødekommende, venligt og humoristisk miljø højt.

Da vi har været til stede i Skælskør i rigtig mange år, banker vores hjerter for lokalområdet. Vi er derfor en aktiv spiller i lokalsamfundet vi bakker ofte op om gode lokale initiativer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Algade 18 i Skælskør til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Skælskør
I lobbyen kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomat. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag Efter aftale
  • Tirsdag Efter aftale
  • Onsdag Efter aftale
  • Torsdag Efter aftale
  • Fredag Efter aftale
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Julia Heinecke
Billede af Henrik Tengberg
Billede af Ditte Melgaard
Billede af Steen Remien Hansen
Billede af Lene Kolding
Billede af Kristine Albrechtsen
Billede af Lars Faber
Billede af Glennie Andersen
Billede af Helle Buchvardt
Billede af Tommy Lauth