AFDELING

Tølløse

Din lokale bank i Tølløse

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Sparekassen i Tølløse har været en aktiv del af lokalområdet siden 1954. Vi gør, hvad vi kan for at gøre en forskel i og for lokalområdet. Sådan er det nu, og sådan vil det også være fremover. Som kunde hos os kan du altid forvente, at vi gør vores bedste for at give dig kompetent og personlig rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi tager os god tid til at lytte til vores kunder for at forstå deres ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse, og vi lægger særlig vægt på solid og grundig individuel rådgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Vestergade 64 i Tølløse til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Tølløse
I vores lobby i Tølløse kan du benytte hæveautomaten i tørvejr, og når det passer dig. Lobbyen er nemlig døgnåben, og her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid kommer du ind i lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Kai Uffe Larsen
Billede af James Andrew Lancaster
Billede af Kirsten Savnik
Billede af Linda Larsen
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Charlotte Stjernfelt
Billede af Helle Bjørnøe