AFDELING

Jyderup

Din lokale bank i Jyderup

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


På baggrund af den nuværende udvikling i smitten med coronavirus har vi valgt at lukke dørene til alle vores filialer. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores normale åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om vores tiltag som følge af corona
Sparekassen Sjælland-Fyn er den eneste bank i Jyderup, og her møder vi dig altid med et smil på læben og personlig betjening. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god, nærværende og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Derfor får du en personlig rådgiver, som du har mulighed for at komme i kontakt med via et direkte telefonnummer, og som tager sig tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov.

Sparekassen Sjælland-Fyn har siden 1926 været til stede i Jyderup, og vi kender derfor byen rigtig godt. Vi støtter op om lokalområdet og er synlige i byen ved arrangementer. Vi er engageret i lokale projekter - bl.a. Jyderups Fremtid og Jyderup Fonden.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi Skarridsøgade 17 i Jyderup til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Jyderup
I lobbyen i Jyderup kan du døgnet rundt benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag Efter aftale
  • Tirsdag Efter aftale
  • Onsdag Efter aftale
  • Torsdag Efter aftale
  • Fredag Efter aftale
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Jens Varling
Billede af Kim Krog
Billede af Monica Søgaard Trane
Billede af Kim Munk Petersen
Billede af Lotte Nordbo
Billede af Janne Andersen
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Helle Bjørnøe