AFDELING

Dragør

Din lokale bank i Dragør

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder afdelingen lukket. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores normale åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
På Stationspladsen i Dragør finder du din lokale sparekasse. I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Dragør vil du som kunde møde et kompetent hold af rådgivere, som prioriterer det nære og lokale. Vi vil Dragør, og vi er aktivt med til at støtte byens udvikling og lokale liv. Vi har en ambition om at være Dragørs mest nærværende bank.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har mulighed for at komme i kontakt med din personlige rådgiver, når du har brug for det. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan hjælpe dig med din økonomi både som privatkunde og erhvervskunde.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Frederiksberg, Østerbro, Islands Brygge og Amagerbrogade.

Hæv og indsæt kontanter i vores døgnåbne lobby i Dragør
I vores døgnåbne lobby kan du bruge vores hæveautomat til både at hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Lennarth Fynboe
Billede af Lene Borg Hansen
Billede af Birgitte Johannesson
Billede af Heidi Bacher Jensen
Billede af Lars Andersen
Billede af Trine Aasted
Billede af Leif Yoon Sandholdt
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Tommy Lauth