AFDELING

Vordingborg

Din lokale bank i Vordingborg

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.



Vi er her, men holder dørene lukket på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode dørene lukket i filialen. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.




Foran Slotstorvet og Vordingborg Slotsruin finder du din lokale sparekasse på Algade 99. I din lokale sparekasse i Vordingborg bliver du mødt af et hold af imødekommende og kompetente rådgivere, der står klar til at rådgive dig om din økonomi.

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn prioriterer vi dine behov, og vi forsøger altid at give dig en hurtig ekspedition. Sammen finder vi en løsning, som passer til dig, dit liv og din økonomi.

Lokalkendte rådgivere
Hele holdet i Vordingborg-filialen er lokalkendte rådgivere, som alle er bosat i lokalområdet, og vi brænder alle for at gøre Vordingborg til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Du er altid velkommen til at kigge forbi filialen på Algade 99 i Vordingborg til en snak om din økonomi, og hvad vi kan gøre for dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Vordingborg
I lobbyen i Vordingborg kan du som kunde benytte hæveautomaten døgnet rundt. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Kommer du forbi uden for bankens åbningstid, får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Dorte Vinding Olsen
Billede af Tobias Otto Petersen
Billede af Maibrith Bøjtrup Wessel
Billede af Jeanet Lindholm
Billede af Helle Buchvardt
Billede af Tommy Lauth