AFDELING

Vig

Din lokale bank i Vig

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Du finder din lokale sparekasse på Hovedgaden 37-39 i Vig. Sparekassens tre afdelinger i Nykøbing, Vig og Asnæs har et etableret egnsfællesskab i Odsherred med én fælles ledelse. Det betyder, at vi i endnu højere grad har mulighed for at tilpasse vores tilbud efter dine behov og ønsker. Derudover kan vi tilbyde dig mere fleksibel og nærværende rådgivning og hurtigere ekspedition, da du som kunde i Odsherred kan få hjælp og rådgivning i alle tre filialer, alt efter hvad der passer dig.

Hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Du får en rådgiver, som kender lokalområdet fra Fårevejle til Højby og alt derimellem.

Din rådgiver står klar til at hjælpe dig med alt lige fra boliglån og forsikring til investering og pension, og rådgivningen tager altid udgangspunkt i din situation, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til kigge forbi filialen på Hovedgaden 37-39 i Vig, hvis du vil have en snak om din økonomi eller blot ønsker et godt råd med på vejen.

Åbningstider
Kig forbi din lokale filial i Vig tirsdag og onsdag i tidsrummet 10.00 - 16.00. Hvis du har brug for personlig rådgivning på en af afdelingens lukkedage, er du velkommen til at besøge en af vores afdelinger i Nykøbing Sjælland eller Asnæs.

Åbningstider
  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag Lukket
  • Fredag Lukket
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Flemming Andersen
Billede af Wivi Børresen
Billede af Gitte Sanggaard Larsen
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Charlotte Stjernfelt
Billede af Helle Bjørnøe