AFDELING

Vester Skerninge

Din lokale bank i Vester Skerninge

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på Vester Skerninge Kro finder du din lokale sparekasse på Faaborgvej 48. Som Vester Skerninges eneste bank vil vi gerne bidrage til at gøre byen til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Sparekassen Sjælland-Fyn er og bliver i Vester Skerninge, og vi sætter en ære i at være det lokale alternativ til de store landsdækkende banker.

Hos os får du engageret og kompetent rådgivning, og du får en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Som kunde i sparekassen vil du opleve, at vi tager os tid til at sætte os ind i og forstå vores kunders ønsker, behov og situation.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Faaborgvej 48 i Vester Skerninge til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Vester Skerninge
I lobbyen i Vester Skerninge kan du benytte hæveautomaten, når det passer dig. Lobbyen er nemlig døgnåben, og det betyder, at du uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren. I automaten i lobbyen kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro.

Åbningstider i Vester Skerninge
Kig forbi din lokale bank i Vester Skerninge tirsdag i tidsrummet 12.30 16.00 og torsdag 12.30 17.30. Hvis du har brug for personlig rådgivning på en af afdelingens lukkedage, er du velkommen til at besøge vores afdeling i Svendborg.

Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 12.30 - 16.00
  • Onsdag Lukket
  • Torsdag 12.30 - 17.30
  • Fredag Lukket
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Brian Berggren Sørensen
Billede af Henning Damm
Billede af Niels Jensen
Billede af Heidi Happel Nielsen
Billede af Linda Koll Kronborg
Billede af Per Rasmussen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech
Billede af Marie Louise Nielsen