AFDELING

Vanløse

Din lokale bank i Vanløse

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på både Vanløse Station og Vanløse Metro finder du din lokale på Jernbane Alle 49. I din lokale bank i Vanløse får du imødekommende og kompetent rådgivning, som tager udgangspunkt i dit liv, dine drømme og din økonomi.

I Sparekassen Sjælland-Fyns tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du får en personlig rådgiver, der til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Vores kendskab til lokalområdet er stort, og vi vil gerne bidrage til at gøre Vanløse til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Vi kan hjælpe dig med din økonomi uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Jernbane Alle 49 i Vanløse til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Valby, Frederiksberg, Østerbro, Amagerbrogade, Islands Brygge, Kongelundsvej (Kastrup) og Dragør.

Hæv og indsæt penge i vores hæveautomat i Vanløse
I vores hæveautomat uden for filialen i Vanløse kan du døgnet rundt både hæve og indsætte danske kroner og euro.

Åbningstider
Kig forbi din lokale filial i Vanløse mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til fredag i tidsrummet 9.00 - 16.00 og torsdag i tidsrummet 9.00 - 18.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Morten Rosengaard
Billede af Bertel Hansen
Billede af Jesper Florentz
Billede af Christina Juhl Koch
Billede af Jannik Meyhoff Madsen
Billede af Pernille Rømer Hansen