AFDELING

Valby

Din lokale bank i Valby

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på både Valby Station og shoppingcentret Spinderiet finder du din lokale sparekasse centralt beliggende i hjertet af Valby på Toftegårds Alle 42.

Vi sætter en ære i at være der for alle vores kunder, og vi tilpasser vores rådgivning til dit liv, dine behov og din økonomi. Vi lytter og arbejder aktivt på at lave individuelle, enkelte og gennemsigtige løsninger. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for både vores kunder og lokalområdet i Valby.

I Valby-afdelingen er du sikker på at få personlig, seriøs og kompetent rådgivning. Du kan betragte os som en aktiv og medlevende partner, og hos os får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Toftegårds Alle 42 i Valby til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig. Filialen i Valby er blot én blandt 8 filialer i København og omegn.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Vanløse, Frederiksberg, Østerbro, Amagerbrogade, Islands Brygge, Kongelundsvej (Kastrup) og Dragør.

Benyt vores døgnåbne lobby i Valby
I lobbyen i Valby kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Da lobbyen er døgnåben, kan du som kunde benytte den på alle tider af døgnet, når det passer dig. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Hanne Poulsen
Billede af Michael Lüthi
Billede af Karen Dissing Noer
Billede af Ditte Dyrvig
Billede af Kira Klokholm
Billede af Pernille Rømer Hansen