AFDELING

Svendborg

Din lokale bank i Svendborg

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Som kunde i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Svendborg oplever du en bank, der interesserer sig for dig og dit lokalområde, og hvor du er mere end blot et nummer i rækken. Filialen i Svendborg er blot én af vores mange fynske banker, og du finder os på Tinghusgade 35 tæt på Svendborg Bycenter.

I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Svendborg får en bank, hvor du bliver tilknyttet en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får engageret og kompetent rådgivning.

Vi er en bank, der gør vores bedste for at finde de finansielle løsninger, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Vi løser alle typer af opgaver og har desuden fokus på effektiv og korrekt betjening.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Tinghusgade 35 i Svendborg til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Svendborg
I vores lobby i Svendborg kan du i tryghed og tørvejr og på alle tider af døgnet benytte hæveautomaten. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Vil du tilgå lobbyen uden for bankens åbningstid, fører du blot dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Giv os et kald
Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Brian Berggren Sørensen
Billede af Henning Damm
Billede af Niels Jensen
Billede af Heidi Happel Nielsen
Billede af Linda Koll Kronborg
Billede af Per Rasmussen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech