AFDELING

Slagelse - Områdecenter

Din lokale bank i Slagelse

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
På Schweizerpladsen 6 i Slagelse finder du en af Sparekassen Sjælland-Fyns største filialer. Her møder du et hold af engagerede og kompetente rådgivere, som løser en lang række finansielle opgaver for både privatkunder og erhvervskunder. Tilgængelighed, beslutningsdygtighed og hurtige tilbagemeldinger er nøgleord i vores bank.

Sparekassens afdeling i Slagelse er ét af vores i alt 9 områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

I Sparekassen Sjælland-Fyn tager vi os god tid til at lytte til vores kunder for at forstå deres ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent og engagerende rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Sparekassen Sjælland-Fyn ønsker at bidrage til at gøre Slagelse og opland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Det gør vi blandt andet gennem lokale partnerskaber med Slagelse Boldklub, Korsør Golfklub og Slagelse Idrætsråd.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Schweizerpladsen 6 i Slagelse til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Slagelse
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Niels Wittendorff Ibsen
Billede af Lars-Erik Madsen
Billede af Søren Claus Jacobsen
Billede af Trine Nybo
Billede af Carsten Pedersen
Billede af Camilla Ea Krogh
Billede af Tina Jørgensen
Billede af Lisbet Møller
Billede af Henning Peter Hansen
Billede af Helle Gade Nielsen
Billede af Hanne Bundgaard
Billede af Malene Søgaard Nielsen
Billede af Helle Buchvardt
Billede af Vivi Korup