AFDELING

Roskilde - Områdecenter

Din lokale sparekasse i Roskilde

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Tæt på både Roskilde Banegård og Roskilde Domkirke finder du din lokale sparekasse på Algade 33. Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Roskilde er solidt forankret i lokalområdet og er en aktiv medspiller i byens foreningsliv. Hos os møder du et stærkt hold af engagerede og nærværende rådgivere, der er klar til at give dig lidt mere, end du forventer - uanset om du er kunde i forvejen eller er på vej til at blive det.

Sparekassens afdeling i Roskilde er ét af vores i alt 9 områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at bidrage til at gøre Roskilde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

I filialen i Roskilde tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får nærværende og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov, og derfor finder vi løsninger, der er skræddersyet til dig, din familie eller din virksomhed. Vi kan rådgive dig om din økonomi uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Algade 33 i Roskilde til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby uden for åbningstid
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomater. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Roskilde mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag i tidsrummet 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Allan Markussen
Billede af Mia Jeppesen
Billede af Mette Laurbjerg Petersen
Billede af Bent Søe
Billede af Louise Marie Estrup
Billede af Søren Mortensen
Billede af Lone Fønss
Billede af Anders Ditzel Elnegaard
Billede af Michala Meldal
Billede af Mette Larsen
Billede af Christian Harly Sørensen
Billede af Marianne Mundberg
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Pernille Rømer Hansen