AFDELING

Ringsted - Områdecenter

Din lokale bank i Ringsted

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Tæt på Sct. Bendts Kirken og Ringsted Sygehus finder du din lokale sparekasse på Nørregade 11. I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Ringsted arbejder vi ambitiøst og målrettet på at understøtte lokalområdet. Vi vil Ringsted, og vi er aktivt med til at støtte byens udvikling og lokale liv.

Sparekassens afdeling i Ringsted er ét af vores i alt 9 områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

Vi gør en dyd ud af at være tilgængelige for vores kunder, og vi sætter en ære i at yde nærværende og personlig rådgivning. Vi tager os derfor god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Vi kan rådgive dig om din økonomi uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Nørregade 11 i Ringsted til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Ringsted
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Mads Wallin
Billede af Morten Olsen
Billede af Susanne Pedersen
Billede af Pia Ravn
Billede af Birgitte Bruun
Billede af Allan Steen
Billede af Mette Rys Larsen
Billede af Diana Stokkebye
Billede af Lars Winther Rasselnberg
Billede af Helle Buchvardt
Billede af Charlotte Stjernfelt