AFDELING

Ringe

Din lokale bank i Ringe

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Du finder din lokale sparekasse på Algade 11 i Ringe. I hele Ringes lokale sparekasse sidder et hold af kompetente og engagerede rådgivere klar til at hjælpe dig med din økonomi.

I Sparekassen Sjælland-Fyn lytter vi til vores kunder, og vi tager os god tid til at forstå kundernes ønsker og behov. Du har din egen personlige rådgiver, som du nemt kan komme i kontakt med, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent og engageret rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Algade 11 i Ringe til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Ringe
I lobbyen i Ringe kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Jan Svenssen
Billede af Lene Størup
Billede af Torbjørn Wahl
Billede af René Holmhus Sindberg
Billede af Torsten Kyhn Knudsen
Billede af Grete Koch Kristensen
Billede af Anne Juhl Kjeldsen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech