AFDELING

Østerbro

Din lokale bank på Østerbro

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Tæt på Østerport Station finder du din lokale bank på Dag Hammarskjölds Alle 13 på Østerbro. I Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial på Østerbro arbejder vi konstant på at være den mest nærværende bank i lokalområdet. Det er vores ambition at bidrage til at gøre Østerbro til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Når du besøger os i banken på Østerbro, vil du altid opleve en gejst og et engagement ud over det sædvanlige. Vi er en bank, hvor faglige kompetencer og individuelle løsninger er vores varemærke, og uanset hvad årsagen er, skal det altid være en god oplevelse at komme til os.

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores bank på Dag Hammarskjölds Alle 13 på Østerbro i København til en snak om din økonomi, og hvad vi kan gøre for dig.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Frederiksberg, Amagerbrogade, Islands Brygge og Dragør.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank på Østerbro mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag i tidsrummet 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Benyt vores døgnåbne lobby på Østerbro
I lobbyen i filialen på Østerbro kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomat. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Morten Rosengaard
Billede af Christina Juhl Koch
Billede af Jannik Meyhoff Madsen
Billede af Louise Reneé Jensen
Billede af Jesper Florentz
Billede af Mikkel Søndergaard
Billede af Kira Klokholm
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Vivi Korup