AFDELING

Odense Nord

Din lokale bank i Odense Nord

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Du finder din lokale sparekasse på Bogensevej 58 i Odense Nord. Som kunde i sparekassens filial i Odense Nord oplever du en bank, der interesserer sig for dig og dit lokalområde.

Hos os er du mere end blot et nummer i rækken, og vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Du har desuden en personlig rådgiver, der er til at få fat på, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kvalificeret og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Vi kan hjælpe dig med din økonomi uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Foruden vores afdeling i Odense Nord har vi to andre filialer i Odense Kommune i Odense City og Dalum.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Bogensevej 58 i Odense til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby på Bogensevej i Odense
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Rasmus Grundsøe Petersen
Billede af Brian Bobjerg
Billede af Per Anders Jørgensen
Billede af Jeanette Tina Hansen
Billede af Kristina Bach Vesterholm
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Marie Louise Nielsen