AFDELING

Odense City - Områdecenter

Din lokale bank i Odense Midtby

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Du finder din lokale bank lige i hjertet af Odense Midtby på adressen Søndergade 17. I Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Odense møder du et hold af engagerede, kompetente og lokalkendte rådgivere, der er beslutningsdygtige og giver en hurtig tilbagemelding.

Sparekassens afdeling i Odense City er ét af vores i alt 9 områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

Vi vil Odense, og vi har et ønske om at bidrage til at gøre Odense til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Foruden vores bank i Odense City har vi to andre banker i Odense Kommune i Odense Nord, og Dalum.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores bank på Søndergade 17 i Odense til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Odense City
I vores lobby kan du døgnet rundt i tørvejr benytte de to hæveautomater. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro i vores to hæveautomater. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
Kig forbi din lokale filial i Odense City mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag 10.00 - 17.30. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Jan Klink Andersen
Billede af Poul Henning Fløjborg
Billede af Rikke Kejlhof
Billede af Susanne Skovsen
Billede af Ernst Jørgensen
Billede af Betina Skjold
Billede af Søren Littau Methmann
Billede af Pernille Thinggaard
Billede af Søren Illum
Billede af Gitte Leerberg
Billede af Agnethe Bøjden Mikkelsen
Billede af Birgitte Øbro
Billede af Anette Olsen
Billede af Gitte Nielsen
Billede af Mette Andersen Asmussen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech
Billede af Marie Louise Nielsen