AFDELING

Nykøbing

Din lokale bank i Nykøbing

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Tæt på Nykøbing Sjælland Station finder du din lokale sparekasse på Algade 12 i Nykøbing Sjælland.

Vores tre filialer i Nykøbing, Asnæs og Vig har et etableret egnsfællesskab i Odsherred med en fælles ledelse. Derfor har du som kunde i Odsherred mulighed for at få hjælp og rådgivning i alle tre filialer, alt efter hvad der passer dig.

I Sparekassen Sjælland-Fyn tilpasser vi vores finansielle løsninger til dine ønsker og behov. Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du får en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Algade 12 i Nykøbing Sjælland til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Nykøbing Sjælland
I lobbyen i Nykøbing Sjælland kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro i hæveautomaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Nykøbing Sjælland mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Flemming Andersen
Billede af Allan Gude
Billede af Lars Starup Nielsen
Billede af Gitte Sanggaard Larsen
Billede af Pia Pedersen
Billede af Lone Gyldenvang
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Helle Bjørnøe