AFDELING

Nyborg

Din lokale bank i Nyborg

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Lige i hjertet af Nyborg på adressen Dronningensvej 3 finder du din lokale sparekasse. Her bliver du mødt af et hold af engagerede og kompetente rådgivere, der kender byen og lokalsamfundet.

Vi tager afsæt i din hverdag og dine ønsker og behov, når vi skal rådgive dig omkring din økonomi. Vi kan hjælpe dig med din økonomi uanset og du er privat- eller erhvervskunde, og vi kan rådgive dig om alt lige fra boligfinansiering og forsikring til investering og formueforvaltning.

I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Nyborg tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du får en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Dronningensvej 3 i Nyborg til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Nyborg
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Poul Aaby
Billede af Christina Ditlev Drud
Billede af Kirsten Helge
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech