AFDELING

Langeskov

Din lokale sparekasse i Langeskov

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Du finder din lokale sparekasse i Langeskov Centret tæt på Langeskov Station. I filialen i Langeskov byder et hold af erfarne og kompetente rådgivere dig velkommen til en snak om din økonomi. Vi kan hjælpe dig - uanset om du er privat- eller ehvervskunde, og vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Hos os får du også en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på adressen Langeskov Centret 10 til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Brug vores hæveautomat uden for åbningstid
I hæveautomaten uden for Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Langeskov har du mulighed for at hæve og indsætte danske kroner og euro også uden for åbningstiden.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Langeskov mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag i tidsrummet 10.00 - 17.30. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Jørgen Overgaard Schou
Billede af Ulla Lebech
Billede af Anne Nørgaard-Offersen
Billede af Jørgen Henrik Nielsen
Billede af Karina Sandmark Thorhøj
Billede af Dorthe Jensen
Billede af Merete Janbæk Pedersen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech