AFDELING

Kongelundsvej

Din lokale bank på Kongelundsvej i Kastrup

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på Københavns Lufthavn ligger Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Kastrup på Kongelundsvej 305. Her sidder et hold af erfarne rådgivere klar til at rådgive dig om din økonomi. Vi tilbyder dig kompetent rådgivning, der når hele vejen rundt om din økonomi. Og hos os får du en personlig rådgiver, som sikrer dig de bedste finansielle løsninger, der passer til dine ønsker og behov.

Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for dig og din økonomi, og derfor er ord som dialog, nærvær og fleksibilitet centrale, når vi byder dig indenfor på Kongelundsvej 305 på Amager.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Flere afdelinger beliggende på Amager
Udover filialen på Kongelundsvej har vi også afdelinger på Amagerbrogade, Islands Brygge og i Dragør. I alt har Sparekassen Sjælland-Fyn 8 afdelinger i København og omegn.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Vanløse, Valby, Frederiksberg, Østerbro, Amagerbrogade, Islands Brygge og Dragør.

Benyt vores døgnåbne lobby på Kongelundsvej
I lobbyen på Kongelundsvej i Kastrup kan du døgnet rundt og i tørvejr både hæve og indsætte danske kroner og euro i hæveautomaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Janice Tagorio
Billede af Lars Andersen
Billede af Merete Autrup
Billede af Birgitte Johannesson
Billede af Pernille Rømer Hansen