AFDELING

Køge

Din lokale bank i Køge

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Du finder din lokale sparekasse på Søndre Alle 11 i Køge. Her møder du et hold af kompetente rådgivere, der brænder for at give vores kunder en god oplevelse og en engageret og personlig rådgivning. Vi har en ambition om at være Køges mest nærværende bank, og hos os vil du opleve en gejst og et engagement ud over det sædvanlige. Vi kan rådgive dig om din økonomi - uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, og vi har mange års erfaring med at finde individuelle løsninger til vores kunder.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dit liv og din situation, og derfor har du en personlig rådgiver, som kender dig uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Søndre Alle 11 i Køge til en uforpligtende snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Døgnåben lobby med hæveautomat i Køge
I vores lobby i Køge kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Hvis du har behov for at bruge hæveautomaten uden for bankens åbningstid, får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Køge mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Nicholaj Dyrholm Frimann
Billede af Ole Mogensen
Billede af Stina Steiner Dandanell
Billede af Karin Krogsgaard
Billede af Katja D. Nielsen
Billede af Deniz Uysal
Billede af Janni Jørgensen
Billede af André Kaare Klug
Billede af Heidi Kristina Kristensen
Billede af Katrine Hermansen
Billede af Glenn Rodenberg Hansen
Billede af Anne-Mette Sivertsen
Billede af Pernille Rømer Hansen