AFDELING

Islands Brygge

Din lokale bank på Islands Brygge

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Med beliggenhed ud til vandet finder du på Bryggen en bank, som sætter en ære i at ydepersonlig og kompetent rådgivning til kunderne. Vi kan rådgive og hjælpe dig med din økonomi uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. Og hos os er du ikke bare et nummer i rækken, for du får en personlig rådgiver, som kender din økonomi, og som er til at få fat på via et direkte telefonnummer.

I Sparekassen Sjælland-Fyns filial på Islands Brygge på Amager tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Derudover arbejder vi aktivt på at lave individuelle og gennemsigtige løsninger. Vi sætter nemlig en ære i at gøre vores bedste for, at du får god rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Islands Brygge 41-43 i København S til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Flere afdelinger beliggende på Amager
Udover filialen på Islands Brygge har vi også afdelinger på Amagerbrogade, Kongelundsvej og i Dragør. I alt har Sparekassen Sjælland-Fyn 8 afdelinger i København og omegn.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Frederiksberg, Østerbro, Amagerbrogade og Dragør.

Benyt vores døgnåbne lobby på Islands Brygge
I lobbyen på Islands Brygge kan du døgnet rundt benytte vores hæveautomat i tryghed og tørvejr. Her kan du både kan hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Tobias Madsen
Billede af Anders Duus Rossing
Billede af Tanja Speldt
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Pernille Rømer Hansen