AFDELING

Hundested

Din lokale bank i Hundested

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Ikke langt fra både Hundested Station og Hundested Havn finder du Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Hundested. I din lokale sparekasse På Nørregade 25A i Hundested vægter vi den personlige rådgivning højt. Vi tager os tid til dig og vi giver dig imødekommende og kompetent rådgivning med udgangspunkt i dit liv, din økonomi og dine drømme. Vi kan både rådgive privat- og erhvervskunder, og vi gør vores bedste for, du kan få indfriet dine ønsker og behov. Hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Vi har et stort kendskab til lokalområdet i Hundested, og vi vil gerne bidrage til at gøre byen til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Hundested
I vores lobby i Hundested kan du altid benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag Lukket
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Irene Nielsen
Billede af Janni Hansen
Billede af Jakob Holte Wietz
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Pernille Rømer Hansen