AFDELING

Holbæk - Områdecenter

Din lokale bank i Holbæk

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Sparekassens afdeling i Holbæk er ét af vores i alt 9 områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

I sparekassens lokale bank i Holbæk finder du kompetente og erfarne rådgivere, der altid kommer hele vejen rundt om din økonomi. Lige meget om du er privat- eller erhvervskunde finder vi altid en løsning, som passer til dig og/eller din virksomhed.

Hos os får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og vi hjælper dig med at tilpasse din økonomi. Vi sætter nemlig en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig.

Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Holbæk er en af vores største filialer. Vores mange rådgivere har erfaringen og kompetencerne til at komme hele vejen rundt om din økonomi, dit liv og din virksomhed, og vi finder en rådgiver, der passer til dig.

Din lokale bank i Holbæk er i den grad et lokalt pengeinstitut, hvor vi kender vores kunder, og de kender os. Vi møder også gerne vores kunder, hvor de er fx i hjemmet eller på arbejdet, hvis der er behov for det.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Holbæk
I vores lobby i Holbæk kan du døgnet rundt benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i lobbyens automat og vores to udendørsautomater. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Henrik Møllegaard
Billede af Niels Vittrup Jensen
Billede af Kasper Eggers
Billede af Jørgen Juel Rasmussen
Billede af Lasse Wetche Frendrup
Billede af Pia Voldbjerg
Billede af Morten Hagemann
Billede af Søs Nihøj
Billede af Jan Dirksen
Billede af Hanne Frovst-Pedersen
Billede af John Jensen
Billede af Susanne Grimbühler
Billede af Irene Rasmussen
Billede af Mads Anker Agerlund
Billede af Dorthe L. L. Carstensen
Billede af Helle Lagoni Kipling
Billede af Allan Olsen
Billede af Allan Buskbjerg
Billede af Helle Madsen
Billede af Henrik Knakkergaard
Billede af Lars Højmark
Billede af Mille Holgersen
Billede af Helle Bjørnøe
Billede af Pernille Rømer Hansen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Peter Holme Jensen