AFDELING

Hillerød - Områdecenter

Din lokale bank i Hillerød

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Tæt på SlotsArkaderne Shoppingcenter og Frederiksborg Slot finder du din lokale sparekasse på Frederiksgade 5B i Hillerød. Sparekassen Sjælland-Fyn er dit stærke og lokale alternativ til de andre banker i Hillerød. Vi involverer os aktivt i lokalområdet - bl.a. inden for uddannelse og talentudvikling.

Sparekassens afdeling i Hillerød er ét af vores i alt 9 områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

I din lokale bank i Hillerød tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte via et direkte telefonnummer. Ingen kunder eller løsninger er ens, og vi tager derfor altid udgangspunkt i din situation. Vi kan hjælpe dig med din økonomi, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi banken på Frederiksgade 5B i Hillerød til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig. Du kan få gode råd og hjælp til alt lige fra boligfinansiering og forsikring til investering og formueforvaltning.

Benyt vores døgnåbne lobby i Hillerød
I vores lobby i Hillerød kan du altid benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Hillerød mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag i tidsrummet 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Områdedirektør
Billede af Henning Juhl Jessen
Privat
Billede af Niclas Press
Billede af Jan Steffen Hansen
Billede af Tine Tramm Lund
Billede af Nina Johannessen
Billede af Christian Winberg
Billede af Tommy Morøe
Billede af Alexandr Nielsen
Erhverv
Billede af Lars Blickfeldt
Billede af Michael Ingolf Johansen
Billede af Henrik Plannthin
Billede af Flemming Hetoft Poulsen
Formue
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Pernille Rømer Hansen