AFDELING

Helsinge

Din lokale bank i Helsinge

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Du finder din lokale sparekasse i nyrenoverede lokaler på Østergade 7 i Helsinge. Vores formål er at bidrage til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed og vi vil Helsinge og hele Gribskov Kommune.

Som kunde i den lokale sparekasse i Helsinge bliver du mødt af et hold af kompetente og nærværende rådgivere. Vi prioriterer dialog og nærhed, og du kan altid forvente at gå herfra med en god oplevelse.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Helsinge
I vores lobby i Helsinge kan du døgnet rundt bruge hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Linda Howard Jensen
Billede af Henriette Brügmann
Billede af Mia Glendorf
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Pernille Rømer Hansen