AFDELING

Haslev

Din lokale bank i Haslev

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Haslev har eksisteret siden 1999. Du finder din lokale bank i nyrenoverede lokaler på Jernbanegade 46A i Haslev. I filialen sidder et hold af kompetente og dedikerede rådgivere klar til at hjælpe og rådgive kunderne om deres økonomi. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for lokalsamfundet i Haslev. Det er vigtigt for os at være lokalt forankret i Haslev og bidrage positivt til udviklingen i vores lokalområde.

Vi er hele Haslevs lokale bank, og vi tror på, at vi er et godt alternativ til de store landsdækkende banker.

Vi brænder for at give dig nærvær og en god oplevelse. Derfor tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Hos os har du en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan ringe til på et direkte telefonnummer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi på Jernbanegade 46A i Haslev til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Haslev
I vores lobby i Haslev kan du som kunde døgnet rundt benytte automaten til at hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Thomas Søbygaard
Billede af Erik Vejlebo
Billede af Kirsten H. Pedersen
Billede af Jacob Woldsen
Billede af Mette Toylsbjerg-Petersen
Billede af Michael Bark Sparre
Billede af Helle Buchvardt
Billede af Tommy Lauth