AFDELING

Frederikssund

Din lokale bank i Frederikssund

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Centralt beliggende på gågaden i Frederikssund finder du din lokale sparekasse. Siden 2004 har vi budt vores kunder velkommen i afdelingen i Frederikssund, og vi tror på, at vi kan gøre en forskel både for vores kunder og for vores lokalområde. Vores stærke hold af lokalkendte og kompetente rådgivere brænder for at give dig, både som privat- og erhvervskunde en nærværende og individuel rådgivning, så du kan gå herfra med en god oplevelse.

Det er vigtigt for os at være lokalt forankret i Frederikssund, og vi kender byen godt.

I din lokale bank i Frederikssund tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har mulighed for at komme i kontakt med din personlige rådgiver, når du har brug for det enten via telefon eller e-mail. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Frederikssund
I vores lobby kan du døgnet rundt bruge vores hæveautomat til både at hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Kenneth Neergaard
Billede af Erik Preuthun
Billede af Brian Klarskov
Billede af Anja Åvist Illemann
Billede af Anders Rolsing
Billede af Steffen Ditlevsen
Billede af Fie Godiksen
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Pernille Rømer Hansen