AFDELING

Frederiksberg

Din lokale bank på Frederiksberg

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Du finder din lokale sparekasse lige i hjertet af Frederiksberg på Smallegade tæt på både Frederiksberg Metro og Frederiksberg Centret. I banken på Smallegade handler det mere om mennesker end om penge. Individuelle løsninger, der opfylder netop dine behov, er vores varemærke, og kompetencer og erfaring er en selvfølge.

I din lokale bank på Frederiksberg er du ikke bare et nummer i rækken. Du får en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan ringe til på et direkte nummer. Vi tager os god tid til at forstå dine ønsker og behov, og vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Vi kan både rådgive dig som privat- og erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Smallegade til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Østerbro, Amagerbrogade, Islands Brygge og Dragør.

Brug vores hæveautomat uden for åbningstid
I hæveautomaten uden for Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling på Frederiksberg har du mulighed for at hæve og indsætte danske kroner og euro også uden for åbningstiden.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank på Frederiksberg mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Hanne Poulsen
Billede af Anne Mosebo
Billede af Ditte Dyrvig
Billede af Karen Dissing Noer
Billede af Kim Beck Pedersen
Billede af Michael Lüthi
Billede af Vicki Nilsson Aagaard
Billede af Ailah Chowdary
Billede af Mathias Skytte Pedersen
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Vivi Korup