AFDELING

Faaborg

Din lokale bank i Faaborg

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
I Herregårdcentret i Faaborg finder du din lokale sparekasse. I vores filial i Faaborg møder du et stærkt hold af engagerede og kompetente rådgivere, der har en stor tilknytning til lokalområdet.

Vi interesserer os for dig, din eventuelle virksomhed og dit lokalområde, og vi løser alle typer af finansielle opgaver for både privat- og erhvervskunder.

I din lokale bank i Faaborg tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Du har en personlige rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan ringe til på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Vi kan rådgive dig og din virksomhed om alt lige fra boligfinansiering, formueforvaltning og investering til pension og forsikring.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er, og vi bliver i Faaborg
Vi vil Faaborg, og vi er aktivt med til at støtte det lokale liv. Vi støtter bl.a. et bosætningsprojekt, som Faaborgs seks lokalråd står bag.

Benyt vores døgnåbne lobby i Faaborg
I filialen i Faaborg kan du døgnet rundt bruge vores hæveautomater i lobbyen. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaterne. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Lene Kragh
Billede af Inge Damgaard Hummel
Billede af Susanne Storm Terp
Billede af Søren Rasmussen
Billede af Marianne Thomsen
Billede af Lone Buhl
Billede af Henning Bahl
Billede af Anne Marie Rosengaard
Billede af Dorthe Storm Hansen
Billede af Anne Skovgaard Jensen
Billede af Matilde Landtved
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Marie Louise Nielsen
Billede af Claus Nesager-Bech