AFDELING

Dalum

Din lokale sparekasse i Dalum

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
I det sydvestlige Odense ikke langt fra Odense Zoo og Odense Universitetshospital finder du Sparekassen Sjælland-Fyns Dalum-afdeling. Her sidder et stærkt hold af engagerede og kompetente rådgivere klar til at byde dig velkommen. Vi kan hjælpe dig med din økonomi uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du finder din lokale bank i Dalum på adressen: Faaborgvej 66, 5250 Odense SV. Foruden vores bank i Dalum har vi også banker i Odense City og Odense Nord.

I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Dalum tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har en personlige rådgiver, der er til at få fat i. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kvalificeret rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Vi kan rådgive dig om alt lige fra boligfinansiering, forsikring og investering til formueforvaltning.

Med et ønske om at bidrage til at gøre Odense til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed støtter vi lokalt op om bl.a. uddannelse og talentpleje.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Dalum
I vores lobby kan du døgnet rundt bruge vores hæveautomater. Du kan hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren. De andre Odense-filialer har ligeledes en hæveautomat, du kan benytte.

Åbningstider
Kig forbi vores Dalum-afdeling i Odense SV mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 16.00 og fra kl. 10.00 - 17.30 om torsdagen. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Lars Michael Jensen
Billede af Martin Holm
Billede af Kirsten Oudrup Nielsen
Billede af Søren Borup Elkjær
Billede af Marianne Helskov
Billede af Birgitte Helweg-Mikkelsen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Marie Louise Nielsen