AFDELING

Asnæs

Din lokale bank i Asnæs

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Sparekassen Sjælland-Fyns tre filialer i Asnæs, Vig og Nykøbing har et etableret egnsfællesskab med en fælles ledelse i Odsherred Kommune.

Det betyder, at vi i højere grad har mulighed for at tilpasse vores tilbud efter dine behov og give dig mere fleksibel og nærværende rådgivning samt hurtigere ekspedition, end hvis de tre filialer var adskilt. Som kunde i Asnæs har du derfor mulighed for at få hjælp og rådgivning i alle tre filialer, alt efter hvad der passer dig.

I Asnæs tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har mulighed for at komme i kontakt med din personlige rådgiver, når du har brug for det. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Og vi kan rådgive dig om alt lige fra boligfinansiering, formueforvaltning og investering til pension og forsikring.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt bankens døgnåbne lobby i Asnæs
I vores lobby i Asnæs kan du døgnet rundt bruge hæveautomaten og mønttælleren i tryghed og tørvejr. Du kan hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit kort gennem kortlæseren ved døren.

I bankens lobby findes også en hjertestarter.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Flemming Andersen
Billede af Brian Nielsen
Billede af Allan Gude
Billede af Lars Starup Nielsen
Billede af Marianne Sørensen
Billede af Dorte Lene Petersen
Billede af Linda Aamand Agathon
Billede af Winnie Stapel
Billede af Peter Holme Jensen
Billede af Thomas Elkjær
Billede af Helle Bjørnøe