AFDELING

Årslev

Din lokale bank i Årslev

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Du finder din lokale sparekasse på Overvejen 75 i Årslev. Som det eneste pengeinstitut i Årslev og omegn kender vi dit lokalområde rigtig godt og det er en fordel, at vi kender din by, når der skal tages beslutninger om fx boligkøb. Vores rådgivere giver dig engageret og kompetent rådgivning, som tager udgangspunkt i dig, dit liv og din økonomi. Hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Vi vil Årslev
Vi vil gerne bidrage til at gøre Årslev, Ferritslev, Nr. Lyndelse og omegn til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Og vi ved, at det har afgørende betydning for både privatpersoner og erhvervsliv, at der fortsat findes en beslutningsdygtig bank i lokalområdet.

Du er altid velkommen til at kigge forbi filialen på Overvejen 75 i Årslev til en snak om din økonomi, og hvad vi kan gøre for dig.

Benyt vores døgnåbne hæveautomat i Årslev
I lobbyen i Årslev kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte vores hæveautomat. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag Lukket
  • Tirsdag Lukket
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag Lukket
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Jan Svenssen
Billede af Lene Størup
Billede af René Holmhus Sindberg
Billede af Grete Koch Kristensen
Billede af Torsten Kyhn Knudsen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Claus Nesager-Bech
Billede af Marie Louise Nielsen