AFDELING

Amagerbrogade

Din lokale bank på Amagerbrogade

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.OBS: Vær opmærksom på, at filialen holder sommerferielukket i uge 31 og 32.

Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Centralt beliggende på Amagerbrogade 112 finder du en af Sparekassen Sjælland-Fyns filialer på Amager. I din lokale bank på Amagerbrogade står et hold af lokalkendte rådgivere klar til at byde dig inden for. Vores kompetente og engagerede rådgivere kan hjælpe dig med din økonomi uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

I Sparekassen Sjælland-Fyns filial på Amagerbrogade får du en personlig rådgiver, der er til at få fat i. Vi lytter til vores kunder og forsøger altid at forstå dine ønsker og behov. I filialen på Amagerbrogade har vi et stort kendskab til lokalområdet og til Københavns Kommune generelt.

Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kvalificeret rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi. Og vi kan rådgive dig om alt lige fra boligfinansiering, formueforvaltning og investering til pension og forsikring.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi banken til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Frederiksberg, Østerbro, Islands Brygge og Dragør.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank på Amagerbrogade mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 16.00 og torsdag fra kl. 10.00 - 18.00. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Benyt vores døgnåbne lobby
I filialens lobby kan du altid benytte hæveautomaten også uden for åbningstid. Her får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren. Du kan hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Elisabeth Grandt
Billede af Anette Antoft
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Tommy Lauth