Logo
Afdeling

Køge

Din lokale bank i Køge

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Du finder din lokale sparekasse på Søndre Alle 11 i Køge. Her møder du et hold af kompetente rådgivere, der brænder for at give vores kunder en god oplevelse og en engageret og personlig rådgivning. Vi har en ambition om at være Køges mest nærværende bank, og hos os vil du opleve en gejst og et engagement ud over det sædvanlige. Vi kan rådgive dig om din økonomi - uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, og vi har mange års erfaring med at finde individuelle løsninger til vores kunder.

Sparekassens afdeling i Køge er ét af vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dit liv og din situation, og derfor har du en personlig rådgiver, som kender dig uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Søndre Alle 11 i Køge til en uforpligtende snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Døgnåben lobby med hæveautomat i Køge
I vores lobby i Køge kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro. Hvis du har behov for at bruge hæveautomaten uden for bankens åbningstid, får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Privat
Ole Mogensen, Filialdirektør
Deniz Uysal, Souschef
Karin Krogsgaard, Kunderådgiver
Katja D. Nielsen, Kunderådgiver - Private Banking
Lisa Dahl, Kundemedarbejder
Louise Færch Broholm, Kunderådgiver
Martin Larsen, Kunderådgiver - Private Banking
Tobias Bang Bresnov, Finanstrainee
Charlotte Stjernfelt, Formuerådgiver