Logo
Afdeling

Høng

Din lokale bank i Høng

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Du finder din lokale sparekasse i Høng Centret på Centervej 37 i Høng. Sparekassen Sjælland-Fyn har haft rødder i Høng og omegn siden 1873. I dag er vi den eneste tilbageværende bank i Høng, Gørlev og omegn, og det bliver ved vi med at være. Gennem aktiv deltagelse i lokalområdet vil vi bidrage til at udvikle og synliggøre Høng og omegn.

I vores afdeling i Høng sætter vi en ære i at yde personlig, nærværende og kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i lige netop din økonomiske situation. Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi Centervej 37 i Høng til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Høng
I vores lobby i Høng kan du altid benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
Efter aftale
Tirsdag
Efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
Efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Lars-Erik Madsen, Filialdirektør
Karina Rasmussen, Kunderådgiver
Maria Lærke Schiøtt, Kunderådgiver - Private Banking
Mia Rasmussen, Kunderådgiver
Helle Buchvardt, Private Banking rådgiver
Vivi Korup, Formuerådgiver