Logo
Afdeling

Hillerød - Områdecenter

Din lokale bank i Hillerød

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på SlotsArkaderne Shoppingcenter og Frederiksborg Slot finder du din lokale sparekasse på Frederiksgade 5B i Hillerød. Sparekassen Sjælland-Fyn er dit stærke og lokale alternativ til de andre banker i Hillerød. Vi involverer os aktivt i lokalområdet - bl.a. inden for uddannelse og talentudvikling.

Sparekassens afdeling i Hillerød er ét af vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

I din lokale bank i Hillerød tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte via et direkte telefonnummer. Ingen kunder eller løsninger er ens, og vi tager derfor altid udgangspunkt i din situation. Vi kan hjælpe dig med din økonomi, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi banken på Frederiksgade 5B i Hillerød til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig. Du kan få gode råd og hjælp til alt lige fra boligfinansiering og forsikring til investering og formueforvaltning.

Benyt vores døgnåbne lobby i Hillerød
I vores lobby i Hillerød kan du altid benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Privat
Mette Jevanord, Områdedirektør - Privat
Sten Weibel, Souschef
Emil Carlson, Kunderådgiver
Jan Steffen Hansen, Kunderådgiver - Private Banking
Katrine Hein Lindstrøm, Kunderådgiver - Private Banking
Sandie Rose, Kunderådgiver
Tanja Mølbæk, Kundemedarbejder
Lukas Eilsøe, Finanstrainee