Logo
Afdeling

Greve

Din lokale bank i Greve

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

På Hundige Strandvej finder du din lokale sparekasse i Greve. Som kunde i Greves lokale bank bliver du mødt af et kvalificeret og engageret hold af rådgivere, der vil give dig den bedste rådgivning. Vi kan rådgive og hjælpe dig med din økonomi - både som privatkunde og erhvervskunde.

I vores afdeling i Greve tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Hos os får du desuden en personlig og lokalkendt rådgiver, der er til at få fat på, og som du kan ringe til på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi vil Greve - og vores formål er at bidrage til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi din lokale bank på Hundige Strandvej 197 i Greve til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Greve
I vores lobby i Greve kan du døgnet rundt bruge vores hæveautomat i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Nanna Dalsgaard Dehn, Filialdirektør
Jonas Akakpo Maigaard, Kunderådgiver - Private Banking
Katrine Hermansen, Kunderådgiver
Natacha Rheder Olsen, Kunderådgiver
Nathaly Hansen, Kunderådgiver
Charlotte Stjernfelt, Formuerådgiver