Logo
Afdeling

Dragør

Din lokale bank i Dragør

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

På Stationspladsen i Dragør finder du din lokale sparekasse. I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Dragør vil du som kunde møde et kompetent hold af rådgivere, som prioriterer det nære og lokale. Vi vil Dragør, og vi er aktivt med til at støtte byens udvikling og lokale liv. Vi har en ambition om at være Dragørs mest nærværende bank.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har mulighed for at komme i kontakt med din personlige rådgiver, når du har brug for det. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan hjælpe dig med din økonomi både som privatkunde og erhvervskunde.

Leder du efter en af vores andre filialer i København? Læs mere om vores andre filialer i København og omegn: Frederiksberg, Østerbro og Islands Brygge.

Hæv og indsæt kontanter i vores døgnåbne lobby i Dragør
I vores døgnåbne lobby kan du bruge vores hæveautomat til både at hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Lennarth Fynboe, Filialdirektør
Jeanette Pedersen, Kunderådgiver
Lars Andersen, Kunderådgiver
Leif Yoon Sandholdt, Kunderådgiver - Private Banking
Maria Mitsopoulos, Formuerådgiver