Logo
Afdeling

Dianalund

Hold møde med os efter aftale i Dianalund

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Som kunde i Sparekassen Sjælland-Fyns oplever du en bank, der interesserer sig for dig og din hverdag. Vi sætter en ære i altid at møde dig med et smil og gøre vores bedste for, at du får en god oplevelse og kvalificeret rådgivning. Vi kan rådgive dig om alt lige fra hverdagsøkonomi og boligfinansiering til formueforvaltning og investering.

I din lokale bank i Dianalund tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har mulighed for at komme i kontakt med din personlige rådgiver via direkte telefon eller mail. Vi rådgiver både privat- og erhvervskunder og tilpasser rådgivningen, så den passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi. Du kan også kigge forbi filialen i Sorø eller Slagelse, hvor vi holder åbent hver dag eller aftale et møde med os i vores lokaler på Torvet 25 i Dianalund.

Benyt vores døgnåbne lobby i Dianalund
I vores døgnåbne lobby kan du altid benytte dig af vores hæveautomat. Uden for åbningstid kommer du ind i lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
Efter aftale
Tirsdag
Efter aftale
Onsdag
Efter aftale
Torsdag
Efter aftale
Fredag
Efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Allan Darling, Kunderådgiver
Anette Nikolajsen, Kunderådgiver - Private Banking
Ditte Melgaard, Kunderådgiver
Irene Rasmussen, Kunderådgiver
Susanne Dueholm, Kunderådgiver
Tommy Lauth, Formuerådgiver