Drømmer du om at starte virksomhed?

Vi hjælper dig godt i gang med en attraktiv etablerings- eller iværksætterkonto, hvor du kan spare op og få 5 % i bonus-rente.

Med sparekassens etablerings- eller iværksætterkonto kan du spare op på fordelagtig vis og få udbetalt en bonus-rente på 5 %, når du etablerer virksomhed*.

Bliv kontaktet

Få en skattefordel
Det du sætter ind på kontoen bliver trukket fra i din personlige indkomst på selvangivelsen. Du får altså en skattefordel, du ikke opnår med en traditionel opsparingskonto.

Særlig bonus-rente
Samtidig får du som noget helt særligt i sparekassen en bonus-rente på 5 % af indskuddet på din etablerings- eller iværksætterkonto.

Bonussen - på maksimalt 25.000 kr. - får du udbetalt, når du etablerer din virksomhed.

Har du flere etablerings- og/eller iværksætterkonti, kan du højest få udbetalt en bonus på i alt 25.000 kr.

Hvad må opsparingen bruges til?
Indskuddet på din etablerings- eller iværksætterkonto skal bruges til at etablere en selvstændig erhvervsvirksomhed - det kan også være et aktie- eller anpartselskab eller din ægtefælles virksomhed.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om sparekassens etablerings- eller iværksætterkonto, herunder vilkår for oprettelse, indbetaling m.m., så kontakt din lokale filial.

*Sparekassens etablerings— og iværksætterkonti er et tilbud til eksisterende og nye kunder i vores  markedsområde på Sjælland og Fyn. Udbetaling af bonussen forudsætter helkundeforhold i sparekassen, samt at den eventuelle efterfølgende finansiering af virksomheden sker i sparekassen.

Find filial

Iværksættere
LISBETH OG JOHNNY PETERSEN, EJERE OG GRUNDLÆGGERE AF JK KLOAKSERVICE

"Sparekassen har været med til at bygge vores virksomhed op. Vores rådgiver har kæmpet for os fra dag ét. Hun kender os og vores virksomhed ud og ind. Det går altid hurtigt og nemt, når vi har brug for finansiering, rådgivning eller svar".

Fakta om etablerings- og iværksætterkonto

ETABLERINGSKONTO

  • De beløb du indskyder på en etableringskonto bliver trukket fra i den personlige indkomst på selvangivelsen med en skatteprocent, der pt. er op til cirka 34 %.

IVÆRKSÆTTERKONTO

  • De beløb du indskyder på en iværksætterkonto bliver trukket fra i den personlige indkomst på selvangivelsen med en skatteprocent, der pt. er op til cirka 52,5 %.
  • Iværksætterkontoen er mest relevant for dig, der betaler topskat i fradragsåret. Ellers anbefaler vi dig en etableringskonto.

Kontakt os vedr. etablerings- og iværksætterkonto

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en medarbejder fra sparekassen vedrørende vores etablerings- og iværksætterkonto.

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.